Відбірковий етапу Чемпіонату України з футзалу серед дівчачих команд

⚽️У період з 26 по 28 листопада у м. Городенка відбувся відбірковий етап Чемпіонату України з футзалу серед дівчачих команд молодшої вікової категорії 2009-2010 р.н.

262346171_1257548971413217_4464112998443177547_n

📌Юніорки Академії НФК «Ураган» грали у групі «А». Нашими суперницями на цьому етапі були:
📌 «КЗ Городенківська ДЮСШ-1» м.Городенка
📌 «Яблунівська ДЮСШ» Яблунівської ТГ
📌 «ДЮСШ 3» м.Івано-Франківськ
📌 «ДЮСШ Футбольна Академія Тернопіль» м.Тернопіль
📌 «ЖФК Прут» смт. Делятин
📌 «КЗ Городенківська ДЮСШ-2» м.Городенка

⚽️Розпочали боротьбу у відбірковому етапі Чемпіонату вихованки Анастасії Василишин з блискавичної перемоги над «Яблунівською ДЮСШ». Дівчатка «Урагану» демонстрували якісну гру.
На початку матчу суперниці тривалий час придивлялись одна до одної, обережно граючи у захисті. Надалі гравчині «Урагану» заволоділи ініціативою матчу, побудувавши гру через пас. Франківчанки здивували блискучими індивідуальними виступами, вдало грали через центр та реалізовували кутові моменти. «Ураган» переграв опоненток з рахунком 6:0.
⚽️Гекса-триком відзначилася Бойцан Зоряна.

📌У другий змагальний день дівчата Академії НФК «Ураган»  зіграли три матчі. Це були важкі та цікаві ігри, у яких команди вражали технічністю, заповзятістю, несамовитим бажанням перемогти. Гравчині Академії НФК «Ураган» демонстрували гарну гру у якій з нестримною самовіддачею боролися за кожен момент.
⚽️Першу гру «Ураган» проти «ДЮСШ Футбольна Академія Тернопіль» виграли з рахунком 2:0.
⚽️Голами відзначилися Бойцан Зоряна та Чижевська Єва.
⚽️ Матч проти ЖФК «Прут» завершився з рахунком 5:0 на користь гравчинь смт. Делятина.
⚽️В  протистоянні з «ДЮСШ 3», «Ураган» поступилися опоненткам з рахунком 3:1.
⚽️Гол реалізувала Бойцан Зоряна.

У заключний день змагань дівчатка зіграли два поєдинки. Розпочали гравчині «Урагану» матчем проти «КЗ Городенківська ДЮСШ-1». У цій грі, франківчанки не зуміли обіграти опоненток. Господарки поля повсякчас контролювали м’яч та вдало реалізовували моменти. Рахунок матчу 6:0 – перемога Городенки.
⚽️Натомість у другому матчі проти «КЗ Городенківська ДЮСШ-2» дівчатка «Урагану» повністю реабілітувалися. Поразка у першому матчі тільки додала наснаги нашим гравчиням, які продемонстрували фантастичну технічну гру та гру у пас. Саме бездоганна командна гра дозволила вибороти перемогу «Урагану». 0:4- здобуваємо три очки.
⚽️Хет-трик реалізувала Возьна Евеліна, один гол забила Бойцан Зоряна.

📋У результаті зіграних поєдинків команда Академії НФК «Ураган» посіла 4 місце у групі відбіркового етапу Чемпіонату України з футзалу серед дівчачих команд.

Дякуємо команді за зіграні матчі! Це перші ігри дівчаток у турнірі такого класу! І дівчатка проявили себе, як достойні гравчині, а найважливіше здобули неоціненний досвід та ігрову практику. Все ще попереду, надалі тільки перемоги!🏆⚽️❤️🖤

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Напишіть відгук