«Футбол єднає»

⚽️Сьогодні, 22 червня, за ініціативи Фонду волонтерів України та Благодійного фонду «Футбольні таланти» відбулася товариська гра між вихованцями Академії НФК «Ураган» вікової категорії U-10 (тренер Роман Тимчишин), та дітьми, які вимушено переїхали з окупованих територій України та тимчасово проживають в Івано-Франківську й долучаються до тренувань в Академії НФК «Ураган» (наразі в Академії навчаються 23 дітей з числа вимушено переміщених осіб).
287743591_1391742004660579_5659797745099528264_n
📄Основним гаслом даного матчу стало «pass to peace». Матч миру – миру в нашій країні.
🏟Товариська гра відбулася на майданчиках СК Академії НФК «Ураган».
🏆По завершенню гри усі учасники були нагородженні пам’ятними медалями, а також отримали солодкий дарунок.
📌За словами Директора БО «Футбольні Таланти» Андрія Івановича: «Товариська гра між вихованцями Академії НФК «Ураган» та дітками, які, тимчасово переїхали в Івано-Франківськ з міст України, де ведуться бойові дії є символом єднання українців в період важких випробувань для країни. Фонд активно долучається до таких заходів, які сприяють спортивному розвитку молоді. Для нас важливо створювати сприятливі умови для юних спортсменів та підтримувати їхній бойовий дух та спортивні навики».
📌«Основною метою проведення таких заходів є не тільки організація дозвілля дітей, а й підтримання їх психологічного здоров’я», – Ігор Болдін, директор Фонду волонтерів України.
📌«Зараз кожен працює на своєму «фронті». Ми працюємо заради підтримання фізичного, морального та психологічного здоров’я дітей. Ми єднаємося навколо футболу. В єдності сила і спільними зусиллями ми всі разом йдемо до нашої спільної перемоги», – Володимир Слободян, директор Академії НФК «Ураган».
📄Думки юних футболістів щодо важливості гри у футбол в цей час:
📌«Мені дуже сподобалася сьогоднішня гра. Для мене спорт – це життя. Зараз важливо займатися спортом, тому, що це здоров’я та просто інтерес. Мені подобається тренуватися в «Урагані», тому, що тут гарні поля», – Артем, 11 років, м.Дніпро.
📌«Я грав у ДЮСШ 11 «Чорноморець». Зараз дуже важливо займатися футболом, тому, що це дозволяє ставати сильнішим. В Академії «Ураган» я знайшов багато нових друзів, хотів би і надалі продовжувати тут навчання» – Олександр, 10 років, Одеса.
📌«Я футбол грав тільки у дворі, ніколи професійно ним не займався. Зараз у мене з’явилася така можливість. В Академії НФК «Ураган» мені сподобалося тренуватися, тому, що тут вчать добре. Мені подобається грати у футбол. Зараз хочу грати, хочу бути у команді з іншими гравцями», – Андрій, 9 років, м.Харків.
Дякуємо організаторам за таке дійство. Гравцям дякуємо за гарну гру. Дуже дякуємо батькам за підтримку. А найважливіше дякуємо нашим ЗСУ за спокій в нашому місті та можливість і надалі продовжувати займатися улюбленою справою!⚽️💙💛
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Напишіть відгук